Bejelentkezési adatok
Elérhetőség, számlázási adatok
Nem
Szállítási adatok
Felhasználási feltételek

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük olvassa el felhasználási feltételeinket, és csak abban az esetben rendeljen webshopunkból, ha felhasználási feltételeinket elfogadja!

1. A Dentinox.hu internetes rendszert a Penta Pharma Kft. üzemelteti.

2. A rendszerben regisztrált felhasználó rendeléskor megbízza a Penta Pharma Kft-t, hogy a magyarországi Penta Pharma Kft-tól származó termékeket szállítsa számára házhoz a megbízáskor megadott címre.

3. A dentinox.hu internetes lapra beérkező megrendeléseket Penta Pharma Kft. fogadja.

4. Penta Pharma Kft. nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől.

5. A www.dentinox.hu honlapon megrendelt termékeket a Penta Pharma Kft. szolgáltatja ki megrendelő megbízása alapján.

6. Penta Pharma Kft. ezen megbízás teljesítésekor szállítmányozóként szerepel.

7. A rendelés teljesítésekor Penta Pharma Kft. fokozottan ügyel a gyógyszerkiadás szabályainak betartására, különös képpen a 44/2004 sz. ESZCSM rendelet és a 98/2006 sz. Törvény előírásaira.

8. Penta Pharma Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelőtől az internetes lapra érkező beszerzési és házhozszállítási megbízást indoklás nélkül visszutasítsa.

9. A Penta Pharma Kft. rendszerben közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor Penta Pharma Kft. a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesíti. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.

10. Megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhozszállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.

11. A kiszállított termékek cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.

12. A Penta Pharma Kft., mint szállítmányozó a kiszállítás során más fuvarozót is megbízhat a megrendelt termékek megrendelőhöz való eljutatásával.

13. Penta Pharma Kft. a megrendelés esetlegesen elmaradt teljesítése miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet.

14. Adatvédelmi rendelkezéseinket kérjük az alábbi oldalon tekintse meg: Adatvédelmi tájékoztató.

15. Fizetési feltételeket, szállítási díjakat a Tudnivalók oldalunkon tekintheti meg. A megrendelésben szereplő fizetendő összeg magában foglalja a termék árát, a szállítmányozás, fuvarozás és bizományosi letét összegét.

16. Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

17. Penta Pharma Kft. a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.   

Ellenőrzés

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót
vagy kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét.